0708 98 23 98

Information från Styrelsen

Information från styrelsen:

Hej

Vi är glada för att terminen är igång och för att ni vill träna med oss. Utan er medlemmar hade vi inte haft något förening, så tack för att ni väljer Gymmix!

Halvvägs in i terminen har vi har uppmärksammat att många bokar upp sig på pass och sedan avbokar sin plats timmen innan passet börjar. Vi förstår att akuta och oplanerade händelser sker och man behöver avboka sin plats men vi önskar att avbokning sker så tidigt som möjligt, senast två timmar innan passet börjar. Detta möjliggör en större chans för andra medlemmar att få plats på passen och träna. 

Det har även uppmärksammats att man bokar sig på pass ibland flera pass om dagen och sedan inte kommer. Vi förstår att alla kan glömma avboka men detta gör att det finns tomma platser på passet varför vi ber er avboka din plats om du inte kommer, senast två timmar innan passet börjar. Blir detta ett större bekymmer för föreningen måste vi tyvärr börja att ta ut en avgift för uppbokad men ej nyttjad plats. Vi vill att så många som möjligt får möjlighet att träna med oss. 

Hoppas på förståelse, hör gärna av er om ni har frågor och funderingar! 

Hälsningar styrelsen Gymmix Karlshamn